STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Bestel nu uw elektrische laadpaal bij STS Ecoinstallaties

Zodra u een elektrische auto heeft aangeschaft, is het noodzakelijk om een betrouwbare laadpaal te installeren. Een elektrische laadpaal thuis is de ideale manier om uw elektrische auto snel en gemakkelijk op te laden. U hoeft niet langer afhankelijk te zijn van openbare laadstations en u kunt op elk moment uw auto opladen, zodat u altijd klaar bent om te vertrekken.

Als u overweegt een elektrische auto aan te schaffen, is het belangrijk om na te denken over hoe u de auto gaat opladen. Een van de beste manieren om uw auto op te laden, is door een eigen elektrische laadpaal te installeren. Het is gemakkelijk, snel en veilig. STS Ecoinstallaties biedt de beste oplossing voor uw laadbehoefte en zorgt voor de installatie van uw laadpaal op de door u gewenste locatie.

Lees het volgende artikel voor meer informatie: Elektrische laadpaal

elektrische laadpaal wallbox
elektrische laadpaal sma

Waarom STS Ecoinstallaties?

STS Ecoinstallaties is een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring in het installeren van laadpalen. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan laadpalen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Daarnaast biedt STS Ecoinstallaties:

STS Ecoinstallaties zorgt ervoor dat uw elektrische laadpaal volledig aan uw behoeften voldoet en op de meest geschikte locatie geïnstalleerd wordt. Het bedrijf werkt met een team van ervaren installateurs die alle aspecten van de installatie van uw laadpaal verzorgen.

Het bestellen van een laadpaal bij STS EcoInstallaties is heel eenvoudig. Hieronder zetten we de stappen voor u op een rijtje:

  1. Neem contact op: Vul hieronder de offerteaanvraag in voor een laadpaal.
  2. Adviesgesprek: Tijdens een adviesgesprek bespreken we uw wensen, behoeften en budget en adviseren we u over de meest geschikte laadpaal voor uw situatie.
  3. Offerte: Op basis van het adviesgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat.
  4. Installatie: Na akkoord op de offerte plannen we in overleg met u een datum voor de installatie.
  5. Oplevering: Na de installatie wordt de laadpaal door ons opgeleverd en kunt u direct beginnen met opladen.hieronder