STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Onze diensten voor zonnepanelen, thuisbatterijen, Airco en laadpalen

DIENSTEN

Zonnepanelen

STS Ecoinstallaties is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op zowel platte als hellende daken. Zonnepanelen blijven nog steeds een populaire manier om duurzame energie te produceren. Zelfs zonder subsidies blijft dit een goede investering.

Wij maken enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dus geen goedkope imitatie of besparingen op het aantal dakhaken. Wij leveren enkel kwalitatief werk af. Datzelfde geldt voor ons team. Gedreven vakmannen die focussen op kwaliteit en veiligheid. En voor wie een werf op en top afgewerkt moet worden.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak zodat je niet telkens een andere contactpersoon hebt. De persoon die je offerte maakt is ook degene die ter plaatse is tijdens de plaatsing. Dit zorgt voor een vlotte en goede communicatie.

Natuurlijk zijn we ambitieus maar toch verschilt onze focus. STS Ecoinstallaties wil immers niet de grootste installateur zijn, maar wel de beste. Wij maken het verschil door onze graad van afwerking en door onze professionele installatietechnieken. Dus geen loshangende kabels of slordige installaties, enkel vakmanschap van de bovenste plank. We beschikken niet voor niets over een RESCert certificaat.

zonnepaneel-1
SolarEdge logo 1
Rescert 1
Growatt
SMA
Talesun
airco 2
Vaillant
Panasonic

Airco

Een airconditioning of airco is uiterst geschikt om je huis te koelen of te verwarmen. Dit is eigenlijk een lucht-lucht warmtepomp. Enerzijds kan je je huis koelen maar als je de functie omdraait kan je je huis hiermee verwarmen, twee vliegen in één klap dus !
Voor de professionele plaatsing van een airco ben je bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen welke installatie het meeste rendement haalt en zorgen voor een mooie kwalitatieve afwerking.

Thuisbatterij

Tenzij je zonne-energie onmiddellijk verbruikt, vloeit deze terug naar het electriteitsnet. Maar een thuisbatterij brengt hier verandering in ! U slaat de opgewekte energie op en kan deze later gebruiken. Zo kan je ook ’s avonds en ’s nachts genieten van de opbrengst van jouw zonnepanelen. Op die manier ben je minder afhankelijk van het net en ben je zeker dat je groene stroom gebruikt. Een thuisbatterij is een slimme investering die professioneel geplaatst moet worden. STS Ecoinstallaties geeft jou professioneel advies. Hierbij houden we rekening met je type zonnepanelen, je omvormer, de liggin van je woning en je verbruik!

thuisbatterij
BYD-Logo
Huawei-logo
laadpaal
WBX_BIG

Elektrische laadpaal

De trotse eigenaar van een nieuwe elektrische wagen? Dan is het interessant om een elektrische laadpaal te installeren bij je thuis of op je bedrijf. STS Ecoinstallaties zorgt voor een passende oplossing voor jouw situatie. Zo bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw installatie, kijken we welke premies er eventueel van toepassing zijn en assisteren we je bij de keuring.