Zonnepanelen

STS Ecoinstallaties is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op zowel platte als hellende daken. Zonnepanelen blijven nog steeds een populaire manier om duurzame energie te produceren. Zelfs zonder subsidies blijft dit een goede investering, ontdek nu de voordelen en geniet nu nog van een terugdraaiende teller.

 • Kwaliteit
  Wij maken enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dus geen goedkope imitatie of besparingen op het aantal dakhaken. Wij leveren enkel kwalitatief werk af. Datzelfde geldt voor ons team. Gedreven vakmannen die focussen op kwaliteit en veiligheid. En voor wie een werf op en top afgewerkt moet worden.

 • Persoonlijk contact
  Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak zodat je niet telkens een andere contactpersoon hebt. De persoon die je offerte maakt is ook degene die ter plaatse is tijdens de plaatsing. Dit zorgt voor een vlotte en goede communicatie.

 • Niet de grootste, wel de beste
  Natuurlijk zijn we ambitieus maar toch verschilt onze focus. STS Ecoinstallaties wil immers niet de grootste installateur zijn, maar wel de beste. Wij maken het verschil door onze graad van afwerking en door onze professionele installatietechnieken. Dus geen loshangende kabels of slordige installaties, enkel vakmanschap van de bovenste plank. We beschikken niet voor niets over een RESCert certificaat.

Vraag uw offerte
Bereken uw prosumententarief
zonnepaneelSolarEdgeBisolGrowattlongi-solarSchletterSMA
Vaillant

Airco

Een airconditioning of airco is uiterst geschikt om je huis te koelen of te verwarmen. Dit is eigenlijk een lucht-lucht warmtepomp. Enerzijds kan je je huis koelen maar als je de functie omdraait kan je je huis hiermee verwarmen, twee vliegen in één klap dus !
Voor de professionele plaatsing van een airco ben je bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen welke installatie het meeste rendement haalt en zorgen voor een mooie kwalitatieve afwerking.

 • Koelen en verwarmen met één installatie

 • Luchtzuiverend en ontvochtigend

 • Een aangenaam klimaat in huis

Vraag uw offerte

Warmtepompen

Een warmtepomp kan je het best vergelijken met een koelkast of een airco. Alleen wordt de werking omgekeerd en wordt de warmte niet van binnen naar buiten gebracht, maar van buiten naar binnen. Een koelmiddel absorbeert de warmte buiten en samengedrukt en naar binnen gepompt. Deze warmte kan u dan gebruiken om uw woning te verwarmen of om warm water te produceren.

 • Zeer milieuvriendelijk en nagenoeg onderhoudsvrij

 • Milieuvriendelijk en zuinig in verbruik

 • Lange levensduur

Vraag uw offerte
warmtepomp

Zonneboilers

In tegenstelling tot zonnepanelen produceert een zonneboiler geen electriciteit maar warm water. Dit warm water kan je gebruiken voor huishoudelijke taken zoals koken, wassen of douchen. Maar daarnaast kan dit ook dienen voor de vloerverwarming of voor het verwarmen van je zwembad. Vraag vrijblijvend informatie aan voor een zonneboiler.

 • Bespaar tot 60% op uw warmwaterfactuur en tot 35% op uw ruimteverwarming

 • Hoog rendement, ook in de winter

 • Ecologische en duurzame energie zonder CO2 uitstoot

Vraag uw offerte