STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Zonnepanelen zijn een duurzame en rendabele investering voor uw woning of bedrijf.

Vul onderstaand formulier in voor een offerte voor zonnepanelen

ZONNEPANEL

Als u op zoek bent naar een duurzame en rendabele investering voor uw huis of bedrijf, dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Onze expertise op het gebied van zonne-energie kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie.

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om te besparen op uw energierekening en om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Bij STS Ecoinstallaties begrijpen we dat u op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare oplossingen voor uw zonne-energiebehoeften. Daarom bieden wij onze klanten hoogwaardige zonnepanelen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Als u geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen, kunt u bij ons een offerte aanvragen door het formulier hieronder in te vullen. Onze ervaren professionals zullen u vervolgens informeren over de verschillende opties en de kosten van de installatie, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bespaar geld en verdien de investering in zonnepanelen terug

Met zonnepanelen wek je namelijk je eigen energie op, waardoor je minder afhankelijk bent van energieleveranciers. Bovendien is de energie die je opwekt met zonnepanelen 100% duurzaam en stoot je dus geen schadelijke stoffen uit. Hierdoor draag je bij aan een schonere wereld en zorg je voor een betere toekomst voor de generaties na ons.

Maar dat is nog niet alles. Zonnepanelen zijn namelijk ook ontzettend rendabel. Door het opwekken van je eigen energie bespaar je namelijk flink op je energierekening. Hierdoor verdien je de investering in zonnepanelen binnen enkele jaren terug en profiteer je daarna nog jarenlang van gratis energie.

zwarte-zonnepanelen

Waarom wachten? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor zonnepanelen. Samen maken we de wereld een stukje groener én bespaar je ook nog eens flink op je energierekening. Want waarom zou je nog langer afhankelijk zijn van grote energieleveranciers als je het zelf beter én goedkoper kunt doen?

Je jaarlijks verbruik kan je terugvinden op de factuur van je energie leverancier
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 5 bestanden uploaden.

Als ervaren zonne-energiespecialist hebben we veel ervaring met het installeren van zonnepanelen voor woningen en bedrijven. We bieden hoogwaardige producten en diensten aan tegen concurrerende prijzen. Bovendien zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en zorgen we ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat.