STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Maak kennis met het ervaren team van STS Ecoinstallaties!

Zonnepanelen installeren?

TEAM

Als het gaat om het installeren van zonnepanelen, is het belangrijk om te vertrouwen op een team van professionals die weten wat ze doen. Bij STS Ecoinstallaties hebben we een ervaren en toegewijd team dat klaar staat om u te helpen bij het installeren van zonnepanelen.

Ons team bestaat uit Kevin, Peke, Kurt, Dana en Marcel. Ieder van ons heeft zijn eigen specifieke taken en verantwoordelijkheden, wat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en de klant de beste service krijgt.

Kevin

Kevin

Peke

Peke

Kevin is onze dakexpert. Hij installeert de zonnepanelen op het dak en zorgt ervoor dat alles stevig vastzit. Peke bereidt alles voor en bedient de kraan, zodat de zonnepanelen veilig op het dak terechtkomen. Kurt is verantwoordelijk voor het elektrische gedeelte en plaatst de omvormer en thuisbatterij, en past de zekeringskast aan waar nodig. Dana zorgt voor alle administratieve taken bij STS Ecoinstallaties. Marcel is onze verkoopspecialist en bezoekt klanten om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.

quote

Build a team so strong, that anyone that sees doesn’t know who the boss is.

We zijn een sterk team omdat we nauw samenwerken en elkaar ondersteunen waar nodig. Als gevolg hiervan zijn we in staat om persoonlijke aandacht te geven aan elke klant. Dit is een van de redenen waarom klanten bij ons terugkomen en ons aanbevelen bij anderen.

Kurt

Kurt

Marcel

Marcel

Bij STS Ecoinstallaties begrijpen we dat zonnepanelen installeren een belangrijke investering is. Daarom bieden we onze klanten niet alleen de hoogste kwaliteit materialen en diensten, maar ook uitstekende klantenservice. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw nieuwe zonnepanelen en dat u optimaal kunt profiteren van alle voordelen van groene energie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons ervaren team van professionals u kan helpen bij het installeren van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. We kijken er naar uit om van u te horen!

profiel_vrouw

Dana