STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Maak kennis met het ervaren team van STS Ecoinstallaties!

Zonnepanelen installeren?

TEAM

Als het gaat om het installeren van zonnepanelen, is het belangrijk om te vertrouwen op een team van professionals die weten wat ze doen. Bij STS Ecoinstallaties hebben we een ervaren en toegewijd team dat klaar staat om u te helpen bij het installeren van zonnepanelen.

Ons team bestaat uit Kevin, Peke, Kurt, Dana en Marcel. Ieder van ons heeft zijn eigen specifieke taken en verantwoordelijkheden, wat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en de klant de beste service krijgt.

Als onze deskundige dakinstallateur neemt Kevin de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen stevig en veilig worden bevestigd. Hij begrijpt dat het dak een cruciale component is van een succesvol zonne-energiesysteem en dat de juiste installatie van essentieel belang is voor de lange levensduur en optimale prestaties van uw panelen.

Met oog voor detail en nauwkeurigheid gaat Kevin te werk om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen perfect op uw dak worden geplaatst. Hij houdt rekening met verschillende factoren, zoals de dakstructuur, de juiste positionering ten opzichte van de zon en de optimale hellingshoek voor maximale energieopwekking.

Veiligheid staat bij Kevin voorop. Hij zorgt ervoor dat alle bevestigingsmaterialen van topkwaliteit zijn en dat de zonnepanelen stevig worden vastgezet volgens de geldende industriestandaarden en veiligheidsvoorschriften. Met zijn expertise kunt u erop vertrouwen dat uw zonnepanelen bestand zijn tegen de elementen en langdurige prestaties leveren.

kevin

Kevin

Peke

Peke

Peke, de toegewijde voorbereider, speelt een cruciale rol bij het soepel verlopen van het zonnepanelenproject. Zijn verantwoordelijkheid strekt zich uit tot het zorgen dat alles op rolletjes loopt, nog voordat de zonnepanelen daadwerkelijk op het dak worden geplaatst. Peke neemt het voortouw in het klaarmaken van alle benodigde materialen en gereedschappen, zodat de installatie zonder vertragingen kan beginnen.

Peke werkt nauw samen met het team, waarbij zijn expertise en inzet van onschatbare waarde zijn. Naast zijn voorbereidende taken, speelt hij een sleutelrol bij het bedienen van de kraan. Het veilig en efficiënt optillen van de zonnepanelen naar het dak is een van Peke’s belangrijkste verantwoordelijkheden. Hij zorgt ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt, met oog voor zowel de veiligheid als de efficiëntie van de installatie.

Wat Peke echt onderscheidt, is zijn proactieve aanpak. Hij beperkt zich niet alleen tot zijn taken als voorbereider, maar staat altijd klaar om eventuele uitdagingen tijdens de installatie aan te pakken. Peke werkt samen met het team om eventuele obstakels te overwinnen en ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

quote

Build a team so strong, that anyone that sees doesn’t know who the boss is.

Bij STS Ecoinstallaties hebben we het genoegen om Kurt in ons team te hebben, een specialist op het gebied van elektrische installaties voor zonnepanelen. Met zijn expertise en toewijding zorgt Kurt ervoor dat het elektrische gedeelte van uw zonne-energiesysteem vakkundig wordt geïnstalleerd.

Als verantwoordelijke voor het elektrische gedeelte van de installatie, is Kurt goed thuis in de complexe aspecten van zonne-energie en de bijbehorende elektrische componenten. Hij zorgt voor de installatie van de omvormer, een essentieel onderdeel dat de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Bovendien plaatst hij ook de thuisbatterij, indien gewenst, om energieopslagmogelijkheden te bieden voor uw systeem.

Kurt gaat nauwkeurig te werk bij het aanpassen van de zekeringskast. Hij zorgt ervoor dat deze voldoet aan de vereisten van het zonne-energiesysteem en dat alle benodigde beveiligingen en aansluitingen aanwezig zijn. Met zijn kennis van elektrische systemen en regelgeving zorgt hij ervoor dat de installatie veilig en conform de geldende normen wordt uitgevoerd.

Kurt

Kurt

Marcel

Marcel

Bij STS Ecoinstallaties zijn we verheugd om Marcel in ons team te hebben, een ervaren verkoopspecialist die expertise biedt op het gebied van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Met zijn diepgaande kennis en toewijding zorgt Marcel ervoor dat het verkoopproces vlot verloopt en dat al uw behoeften perfect worden vervuld.

Als verkoopspecialist begrijpt Marcel dat elk project uniek is en dat persoonlijke aandacht van cruciaal belang is om aan uw specifieke eisen te voldoen. Hij bezoekt klanten persoonlijk om uw wensen en energiebehoeften te begrijpen en om de ideale oplossingen voor te stellen die passen bij uw situatie.

Marcel is goed geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in de zonne-energie-industrie, inclusief de technologieën en producten die beschikbaar zijn op het gebied van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Hij zal u voorzien van duidelijke informatie en professioneel advies, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw groene energie-investering.

Als verantwoordelijke voor alle administratieve taken begrijpt Dana de complexiteit van de papierwinkel die gepaard gaat met zonnepaneelinstallaties. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van documenten, het verzorgen van vergunningen en het coördineren van alle benodigde formulieren en contracten. Dana zorgt ervoor dat alles in overeenstemming is met de geldende voorschriften en regelgeving.

Dana is uw contactpersoon voor alle administratieve vragen en verzoeken. Ze staat klaar om u te assisteren bij het invullen van formulieren, het verstrekken van informatie en het bieden van duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Ze begrijpt dat een soepele samenwerking en heldere communicatie essentieel zijn voor een succesvolle installatie-ervaring.

Met haar georganiseerde aanpak zorgt Dana ervoor dat alle administratieve taken op tijd worden afgerond. Ze werkt nauw samen met het installatieteam om ervoor te zorgen dat alle vereiste documenten en vergunningen beschikbaar zijn op het juiste moment. Op die manier kunt u zich concentreren op de installatie, terwijl Dana ervoor zorgt dat de administratieve kant probleemloos verloopt.

profiel_vrouw

Dana

Ons Ervaren Team leidt u door het Zonnepaneelproces

Op de dag van de installatie nemen we de tijd om alles nog eens door te nemen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Het is een belangrijke stap in het proces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen op dezelfde pagina zit.

Bij STS Ecoinstallaties zijn we enthousiast om met u samen te werken aan uw zonne-energieproject. Neem nu contact met ons op en laat ons uw ideeën werkelijkheid maken. We kijken er naar uit om van u te horen en u te helpen bij het realiseren van uw groene energiedoelen!