STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Wallbox is de perfecte oplossing voor het installeren van een betrouwbaar en efficiënt laadstation

Opladen met Wallbox

WALLBOX

Thuis een laadpaal installeren wordt steeds populairder omdat elektrische voertuigen steeds gebruikelijker worden. Wallbox is een van de meest betrouwbare en efficiënte oplossingen om thuis een laadstation te installeren. 

Opladen op het werk

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van elektrisch rijden in en bieden hun werknemers de mogelijkheid om elektrisch te rijden. Om dit te faciliteren is het belangrijk dat er voldoende oplaadpunten zijn op de werkvloer. Wallbox biedt hiervoor verschillende oplossingen aan, van compacte laadpunten tot krachtige snelladers. Met de Wallbox Pulsar Plus Business en de Wallbox Commander 2 Business beschikt u over slimme laadoplossingen die voldoen aan de noden van uw bedrijf.

wallbox assortiment
laden van auto

Voordelen van Wallbox

Wallbox onderscheidt zich niet alleen door zijn ruime aanbod aan laadoplossingen, maar ook door zijn innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke interface. Zo beschikken alle Wallbox laders over wifi-connectiviteit en kunt u ze bedienen via een app op uw smartphone of tablet. Via de app kunt u niet alleen uw laadsessies opvolgen, maar ook instellingen aanpassen en de lader vergrendelen. Daarnaast biedt Wallbox ook een uitgebreide klantenservice aan, die u bijstaat bij al uw vragen en problemen.

Wallbox Copper SB: Slimme en veelzijdige laadoplossing

De Wallbox Copper SB is ontworpen voor gebruik in commerciële en semi-openbare omgevingen. Door de toevoeging van een universele stekker is de lader geschikt voor zowel type 1- als type 2-voertuigaansluitingen. Toegangscontrole wordt beheerd via RFID.

De Copper SB is een slim apparaat dat permanent verbonden is met het myWallbox-laadbeheerplatform. Dit maakt het mogelijk om meerdere gebruikers te volgen en het beschikbare vermogen te verdelen over verschillende opladers.

copperSB

Offerte voor een laadpaal