STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

30 Zonnepanelen Bocholt met omvormer en batterij huawei

Locatie:
Bocholt
Aantal zonnepanelen:
30
Omvormer:
Huawei
Thuisbatterij:
Huawei

Bij het kiezen van een omvormer en thuisbatterij voor uw zonnepaneelinstallatie zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier bij ons hebben we onlangs een project afgerond met 30 zonnepanelen, waarbij we hebben gekozen voor een omvormer en thuisbatterij van Huawei. 

  1. Waarom hebben we gekozen voor Huawei?

Bij het selecteren van een omvormer en thuisbatterij voor onze klant, hebben we verschillende factoren in overweging genomen, waaronder betrouwbaarheid, efficiëntie, garantie en prijs. Na een grondige evaluatie hebben we besloten om te gaan voor Huawei, omdat hun omvormer en thuisbatterij ons het beste aanbod bood in termen van kwaliteit en prijs.

  1. Over de Huawei omvormer

De Huawei omvormer die we hebben gebruikt voor dit project is de Huawei SUN2000-10KTL. Het is een driefasige omvormer met een maximum AC-uitgangsvermogen van 10000W. Het heeft ook een IP65-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen stof en water. De omvormer heeft ook een ingebouwde AI-technologie, waarmee het de prestaties van de zonnepanelen kan optimaliseren en de energie-efficiëntie kan verbeteren.

  1. Over de Huawei thuisbatterij

De thuisbatterij die we hebben gebruikt voor dit project is de Huawei LUNA2000. Het heeft een capaciteit van 10 kWh en kan worden uitgebreid tot 30 kWh. De batterij kan worden opgeladen met behulp van zonne-energie, waardoor de energierekening van onze klant aanzienlijk wordt verlaagd.

  1. Waarom Huawei de beste keuze was voor dit project

We hebben Huawei gekozen als onze omvormer- en thuisbatterijleverancier voor dit specifieke project omdat het de beste prijs-kwaliteitverhouding bood. Huawei heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kwaliteitsproducten. De prestaties van de Huawei omvormer en thuisbatterij waren ook ongeëvenaard in vergelijking met andere merken die we hebben overwogen.