STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Serviceteam

Installatie en reparatie

SERVICE

Onze diensten gaan verder dan alleen het plaatsen van zonnepanelen. Wij begrijpen dat het hebben van een goedwerkende installatie belangrijk is en daarom bieden wij een uitstekende klantenservice aan.

 

Reparatie service van STS Ecoinstallaties

Het kan voorkomen dat er na het plaatsen van jouw zonnepanelen installatie problemen ontstaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de zonnepanelen niet goed werken, of dat er een storing is opgetreden. In dat geval is het belangrijk om snel actie te ondernemen, zodat de installatie zo snel mogelijk weer rendeert.

Ons ervaren serviceteam is getraind om elk probleem snel en efficiënt op te lossen. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen installatie snel weer functioneert zoals het hoort. Aarzel daarom niet om ons te contacteren via telefoon of het contactformulier. Ons serviceteam staat altijd voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.contactformulie

solar guy service 600x764 1

Contacteer STS Ecoinstallaties voor jouw zonnepanelen installatie en reparatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw zonnepanelen installatie en reparatie? Dan ben je bij STS Ecoinstallaties aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige zonnepanelen installaties en bieden uitstekende reparatie service aan. Ons ervaren team staat voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Neem contact met ons op via telefoon +32 (0)468 187 609 of stuur ons een email voor meer informatie over onze diensten. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste zonnepanelen installatie en reparatie service voor jouw behoeften.