STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

24 zonnepanelen in Pelt met sma en byd

Locatie:
Pelt
Aantal zonnepanelen:
24
Omvormer:
SMA
Thuisbatterij:
BYD

We zijn erg blij om ons nieuwste project in Pelt aan jullie voor te stellen – 24 gloednieuwe zonnepanelen met een SMA-omvormer en een BYD-batterij. Dit project is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn trots om te zien hoeveel we hebben bereikt met onze klanten.

We hebben altijd al gepassioneerd gewerkt aan het verduurzamen van onze planeet. Onze missie is om duurzame energieoplossingen te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is om hun ecologische voetafdruk te verminderen en tegelijkertijd geld te besparen op hun energierekening.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en worden geïnstalleerd door ervaren professionals. We hebben ons best gedaan om de beste panelen, omvormer en batterij voor dit project te kiezen. De SMA-omvormer en BYD-batterij zijn beiden getest en bewezen betrouwbaar en efficiënt te zijn, waardoor onze klanten de beste service krijgen.

De installatie zelf is ook erg eenvoudig. Onze installateurs zorgen voor alles, vanaf het bepalen van de beste locatie voor de panelen tot het aansluiten van de omvormer en batterij. Ze zijn allemaal gecertificeerd en getraind om de beste service te bieden.

Het installeren van zonnepanelen is een slimme investering voor de toekomst. Naast het verminderen van je CO2-uitstoot en het bijdragen aan een beter milieu, bespaar je ook op de lange termijn op je energierekening. Met onze zonnepanelen, omvormer en batterij kan je genieten van duurzame energie die je huis van stroom voorziet.

We hopen dat dit project in Pelt mensen inspireert om de overstap te maken naar duurzame energie en om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze missie is om duurzame energieoplossingen te bieden en zo de wereld een beetje groener te maken.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het STS ecoinstallaties team

Wil jij ook graag een offerte voor zonnepanelen?

Je jaarlijks verbruik kan je terugvinden op de factuur van je energie leverancier
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden.Je kunt tot 5 bestanden uploaden.