STAP 1 Ramingsofferte

Via onze site kan u een ramingsofferte aanvragen zodat u een eerste raming heeft voor uw project. Zo ziet u in een oogopslag wat de kosten zijn van uw project.

Start nu uw offerteaanvraag

STAP 2 Plaatsbezoek

Wij komen ter plaatse kijken naar uw project. Op die manier komen we allebei niet voor onaangename verrassingen te staan. Als experts in ons vakgebied kunnen wij u onmiddelijk informeren over de beste aanpak voor de plaatsing. Hierdoor krijgen we ook een zicht op het totaalproject zodat de plaatsing vlekkeloos kan voltooid worden. De kostprijs voor dit plaatsbezoek met offerte bedraagt 150€. Dit bedrag trekken we natuurlijk af van de eindfactuur als we de installatie komen plaatsen.

STAP 3 Definitieve offerte

U ontvangt een definitieve offerte. Geen extra’s of kosten achteraf, dit is wat de kostprijs is voor uw project. Na uw goedkeuring bekijken wij de planning en maken wij een afspraak voor het plaatsen van de installatie.

STAP 4 Plaatsing en oplevering

Dan is het zover, wij komen uw project realiseren. Tijdens de plaatsing wordt de veiligheid nauwlettend in het oog gehouden. Uw project wordt professioneel geplaatst en getest. Bij de oplevering controleren we alles samen met u zodat u tevreden bent met de plaatsing.

STAP 5 Keuring

Uw installatie kan niet in gebruik genomen worden zonder een keuring. Ook hier assisteren wij u in zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw zonnepanelen of warmtepomp. Op die manier bent u ook zeker dat de installatie geplaatst is volgens de regels van de kunst.

STAP 6 Registratie

Na de plaatsing begeleiden we jou bij de registratie van je installatie. Dit is immers wettelijk verplicht. Wij voorzien je van alle informatie om je aanvraag tot registratie tot een goed einde te brengen.

Meer informatie over de registratie van je panelen vind je hier. Daarnaast hebben we voor jou een kant een klaar stappenplan voor de registratieprocedure.