STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Wil je zonnepanelen laten installeren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Geen zorgen, met onze 6-stappenplan

STAPPENPLAN

STAP 1 Ramingsofferte

Via onze site kan u een ramingsofferte aanvragen zodat u een eerste raming heeft voor uw project. Zo ziet u in een oogopslag wat de kosten zijn van uw project.Start nu uw offerteaanvraag
arrow right 400x237 1
arrow left 400x237 1

STAP 2 Plaatsbezoek

Wij komen ter plaatse kijken naar uw project. Op die manier komen we allebei niet voor onaangename verrassingen te staan. Als experts in ons vakgebied kunnen wij u onmiddelijk informeren over de beste aanpak voor de plaatsing. Hierdoor krijgen we ook een zicht op het totaalproject zodat de plaatsing vlekkeloos kan voltooid worden. 

STAP 3 Definitieve offerte

U ontvangt een definitieve offerte. Geen extra’s of kosten achteraf, dit is wat de kostprijs is voor uw project. Na uw goedkeuring bekijken wij de planning en maken wij een afspraak voor het plaatsen van de installatie.

arrow right 400x237 1
arrow left 400x237 1

STAP 4 Plaatsing en oplevering

Dan is het zover, wij komen uw project realiseren. Tijdens de plaatsing wordt de veiligheid nauwlettend in het oog gehouden. Uw project wordt professioneel geplaatst en getest. Bij de oplevering controleren we alles samen met u zodat u tevreden bent met de plaatsing.

STAP 5 Keuring

Na de installatie komt namelijk een keuring. Deze keuring is essentieel om de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem te garanderen.Ook hier assisteren wij u in zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw zonnepanelen, thuisbatterij of warmtepomp. Op die manier bent u ook zeker dat de installatie geplaatst is volgens de regels van de kunst.

arrow right 400x237 1

STAP 6 Registratie

Na de plaatsing begeleiden we jou bij de registratie van je installatie. Dit is immers wettelijk verplicht. Wij voorzien je van alle informatie om je aanvraag tot registratie tot een goed einde te brengen.

Meer informatie over de registratie van je panelen vind je hier. Daarnaast hebben we voor jou een kant een klaar stappenplan voor de registratieprocedure.