STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Duurzame energie toegankelijk maken voor iedereen

Positieve bijdrage leveren aan het milieu

STRATEGIE

Welkom bij sts ecoinstallaties, een bedrijf dat zich richt op het toegankelijk maken van duurzame energie voor iedereen. Wij geloven dat duurzame energie de toekomst is en dat het onze verantwoordelijkheid is om deze toekomst mogelijk te maken voor alle mensen. Daarom hebben we een duidelijke missie en visie geformuleerd om dit doel te bereiken.

Onze Visie op Duurzame Energie

Wij geloven erin dat onze kinderen in de toekomst in een wereld leven waar de vraag naar energie wordt gedekt door 100% duurzame energie. Wij zijn ervan overtuigd dat de hoeveelheid duurzame energie enkel zal toenemen in kwantiteit en kwaliteit.

 

Persoonlijke Langdurige Relatie met Onze Klanten

Daarnaast staan we er op om een persoonlijke en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Niet zomaar snel een opdracht afhandelen en daarna met de noorderzon verdwijnen. Wij staan altijd persoonlijk paraat voor onze klanten, ook na de plaatsing. Als u vragen of problemen heeft kan u ons altijd contacteren.

visie
missie

Onze Missie voor een Groenere Wereld

Het is onze missie om kwalitatief hoogstaande, ecologische oplossingen te bieden aan onze klanten. Oplossingen die duurzaam zijn en zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Dit doen we door ons constant bij te scholen en op de hoogte te blijven van de allerlaatste technieken zodat onze klanten op twee oren kunnen slapen. Het is onze missie om elke dag, beetje bij beetje onze wereld ecologischer en duurzaam te maken…. niet alleen voor ons maar ook voor de volgende generaties.

Zonnepanelen

Bij onze zonnepanelen leggen we de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Onze zonnepanelen worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en hebben een hoog rendement. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en installatiemethoden, zorgen we voor een optimaal resultaat.

Een investering in zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekening. Bovendien verhoogt het de waarde van uw woning. Onze experts begeleiden u bij elke stap van het proces, van de keuze van de panelen tot de installatie en het onderhoud.

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij kunt u zelf opgewekte zonne-energie opslaan en gebruiken wanneer u het nodig heeft. Hierdoor kunt u het gebruik van elektriciteit van het elektriciteitsnet beperken en profiteren van een lagere energierekening. Onze thuisbatterijen zijn van hoge kwaliteit en bieden een veilige en betrouwbare opslag van energie.

Een thuisbatterij kan ook fungeren als back-up energiebron in het geval van een stroomstoring. Dit kan vooral handig zijn voor huishoudens met bijvoorbeeld een elektrische auto, waarvoor regelmatig opladen vereist is.

Conclusie

Als u op zoek bent naar duurzame en hoogwaardige oplossingen voor uw energiebehoeften, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze zonnepanelen en thuisbatterijen kunt u bijdragen aan een groenere toekomst en tegelijkertijd besparen op uw energie.