Onze visie

Wij geloven erin dat onze kinderen in de toekomst in een wereld leven waar de vraag naar energie wordt gedekt door 100% duurzame energie. Wij zijn ervan overtuigd dat de hoeveelheid duurzame energie enkel zal toenemen in kwantiteit en kwaliteit.

Daarnaast staan we er op om een persoonlijke en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Niet zomaar snel een opdracht afhandelen en daarna met de noorderzon verdwijnen. Wij staan altijd persoonlijk paraat voor onze klanten, ook na de plaatsing. Als u vragen of problemen heeft kan u ons altijd contacteren.

STS missie
STS missie

Onze missie

Het is onze missie om kwalitatief hoogstaande, ecologische oplossingen te bieden aan onze klanten. Oplossingen die duurzaam zijn en zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Dit doen we door ons constant bij te scholen en op de hoogte te blijven van de allerlaatste technieken zodat onze klanten op twee oren kunnen slapen. Het is onze missie om elke dag, beetje bij beetje onze wereld ecologischer en duurzaam te maken…. niet alleen voor ons maar ook voor de volgende generaties.