STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Onze kraan voor het plaatsen van zonnepanelen

Wist jij dat wij een kraan hebben bij STS EcoInstallaties om zonnepanelen te plaatsen?

Bij STS EcoInstallaties zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en het aanbieden van de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten. Eén van deze oplossingen is onze kraan, die we gebruiken om zonnepanelen te plaatsen op moeilijk bereikbare locaties.

Deze kraan wordt veel gebruikt bij hoge projecten of wanneer het niet mogelijk is om een ladder te plaatsen. Met onze kraan kunnen wij zonnepanelen op daken plaatsen op een snelle en veilige manier.

 

zonnepanelen_kraan

Bij STS EcoInstallaties zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en het bieden van duurzame oplossingen voor energieopwekking. Met onze kraan kunnen we op een snelle en veilige manier zonnepanelen plaatsen op moeilijk bereikbare locaties, waardoor we onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame energieopwekking.

zonnepanelen zuignap kraan

Zie de kraan in actie

Een veilige manier van werken

Onze kraan is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen werken op grote hoogte. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat we de omgeving goed afzetten en waarschuwen we omstanders voor mogelijke gevaren.

zonnepanelen kraan voorkant

Waarom kiezen voor STS Ecoinstallaties?

STS Ecoinstallaties is een betrouwbare en ervaren partner voor het installeren van zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op alle soorten daken, waaronder platte en schuine daken.

Onze kraan biedt ons de mogelijkheid om uw zonnepanelen veilig en efficiënt te plaatsen, zelfs op de meest lastige locaties. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en veiligheid, en werken alleen met de beste materialen en producten.

Bij STS Ecoinstallaties vinden we het belangrijk om onze klanten van begin tot eind te begeleiden. We luisteren naar uw wensen en eisen en geven advies op maat. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw zonnepanelen.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze kraan voor het plaatsen van uw zonnepanelen? Of wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!