STS-ECO-logo

Onze realisaties

Contact

Leopoldlaan 29/3, 3900 Pelt

info@sts-ecoinstallaties.be

+32 (0)468 187 609

Onze kraan voor het plaatsen van zonnepanelen

Wist jij dat wij een kraan hebben bij STS EcoInstallaties om zonnepanelen te plaatsen?

Het gebruik van zonne-energie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken. Bij het installeren van zonnepanelen is het echter soms nodig om een kraan in te zetten. In dit artikel zullen we bespreken waarom een kraan een waardevol hulpmiddel is bij het plaatsen van zonnepanelen en hoe het bijdraagt aan het succesvol voltooien van dergelijke projecten.

Bij STS EcoInstallaties zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en het aanbieden van de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten. Eén van deze oplossingen is onze kraan, die we gebruiken om zonnepanelen te plaatsen op moeilijk bereikbare locaties.

Deze kraan wordt veel gebruikt bij hoge projecten of wanneer het niet mogelijk is om een ladder te plaatsen. Met onze kraan kunnen wij zonnepanelen op daken plaatsen op een snelle en veilige manier.

 

zonnepanelen_kraan

Toegankelijkheid en complexe installaties

Bij STS EcoInstallaties zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en het bieden van duurzame oplossingen voor energieopwekking. Met onze kraan kunnen we op een snelle en veilige manier zonnepanelen plaatsen op moeilijk bereikbare locaties, waardoor we onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame energieopwekking.

Sommige dakstructuren kunnen moeilijk toegankelijk zijn of speciale installatietechnieken vereisen. Hier komt de kraan van pas. Met zijn vermogen om zware lasten te tillen en nauwkeurig te positioneren, maakt de kraan de installatie van zonnepanelen mogelijk op locaties waar anders moeilijk toegang toe zou zijn. Dit omvat daken met complexe hoeken, gebouwen met meerdere verdiepingen en zelfs gevels waarop panelen moeten worden geplaatst. De kraan biedt de nodige flexibiliteit om zonnepanelen op diverse locaties te installeren.

zonnepanelen zuignap kraan

Zie de kraan in actie

Veiligheid boven alles

Bij het installeren van zonnepanelen is veiligheid een prioriteit. Het correct plaatsen van zonnepanelen vereist het werken op grote hoogte en het hanteren van zware panelen. Een kraan biedt de mogelijkheid om panelen veilig naar het dak te tillen en ze op de juiste plaats te positioneren. Hierdoor kunnen installateurs de panelen zonder risico op letsel plaatsen.

Onze kraan is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen werken op grote hoogte. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat we de omgeving goed afzetten en waarschuwen we omstanders voor mogelijke gevaren.

zonnepanelen kraan voorkant

Onderhoud en reparaties

Naast de installatie spelen kranen ook een cruciale rol bij het onderhoud en de reparatie van zonnepanelen. In geval van defecte panelen of problemen met de bedrading kan een kraan worden gebruikt om beschadigde panelen te verwijderen en nieuwe panelen te plaatsen. Het vermogen om snel en veilig panelen te vervangen, minimaliseert de uitvaltijd en zorgt ervoor dat het zonne-energiesysteem efficiënt blijft functioneren.

Grootschalige projecten

Bij grootschalige zonne-energieprojecten, zoals bedrijven en zonneparken is het gebruik van een kraan vaak essentieel. Het plaatsen van duizenden panelen vereist een gestroomlijnd proces en een geoptimaliseerde logistiek. 

Waarom kiezen voor STS Ecoinstallaties?

STS Ecoinstallaties is een betrouwbare en ervaren partner voor het installeren van zonnepanelen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op alle soorten daken, waaronder platte en schuine daken.

Onze kraan biedt ons de mogelijkheid om uw zonnepanelen veilig en efficiënt te plaatsen, zelfs op de meest lastige locaties. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en veiligheid, en werken alleen met de beste materialen en producten.

Bij STS Ecoinstallaties vinden we het belangrijk om onze klanten van begin tot eind te begeleiden. We luisteren naar uw wensen en eisen en geven advies op maat. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw zonnepanelen.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze kraan voor het plaatsen van uw zonnepanelen? Of wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!